woytaski Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Mam możliwość kupić scenic'a z roku 2007. Wszystko byłoby piękne gdyby... Auto oczywiście od handlarz; Z pewnego źródła wiem że robiony był w nim dach. sprzedawca zapewnia, że wymieniona była przednia szyba i dach (po wgnieceniu). Pytanie zasadnicze... Czy w tym modelu dach jest częścią wymienialną?? Bo jakoś mi się nie chce w to wierzyć. Sprzedawca zapewnia że tak, cały płat dachu od relingów do relingów wymieniony na nowy... Co Wy na to? [temat został przesunięty do odpowiedniego działu ] -Robak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 naiwnosc ludzka nie zna granic... od relingow do relingow.. ciecie pewnie na slupkach albo kg szpachli po klepaniu dachu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 karolaa, ładnie napisane :) woytaski, gdyby problem był między relingami to zdejmuje sie podsufitkę i z pomocą młotka wracasz do potrzebnego kształtu - reszta to kwestia szpachli. Zdejmij boczki na słupkach i przyjrzyj się wnętrzu (10-15cm nad linią okien) - bo tak jak napisała koleżanka dachy wymienia sie w ten sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipi Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Na instrukcji serwisowej widziałem ze jednak jest część która zwie się "płat dachu" i jest ona klejona do poprzeczek bocznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi