DARKOM Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Czy jest ktoś chętny na dywaniki http://moto.allegro.pl/item502173026_dywan...francuskie.html dzwoniłem i pytałem sie klienta o rabaty i powyżej 5szt można juz negocjować cenę (wiadomo czym więcej tym taniej).Będę zamawiał po nowym roku i jesli ktoś chetny to proszę pisać ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 jeżeli są to te ze zdjęcia to gdzie te "idealne dopasowanie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 ja osobiście odradzam dywaniki z otwieranymi schowkami, strasznie się zawijają i po jakimś czasie robią się miękkie jak szmata i nie spełniają swojego zadania. Dużo lepsze są dwuczęściowe, łączone pośrodku auta, bez wycięć na schowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARKOM Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 dzięki za info,myslałem ze jak gruby dywanik to nie bedzie tego problemu :shock: :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 na początku jest w miarę gruby i sztywny, ale zawinie się raz, drugi trzeci i sztywność znika. Teraz wrzuciłem dwa dywaniki z Coupety (są trochę za małe) ale miałem akurat niepotrzebne i dużo lepiej się sprawdzają niż ten wymiędolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi