rafallski Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Witam Zbliża się kolejny finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, w tym zbierane są fundusze na wczesne wykrywanie nowotworów u dzieci. Aukcje WOŚP to wg mnie fajna forma pomocy, często mamy w domu rzeczy, z których niekorzystamy, po co mają leżeć bezczynnie, można je wystawić i pomóc dzieciakom (wystawienie aukcji nic nie kosztuje, a koszty wysyłki ponosi kupujący). W tym roku jeszcze nie widzę, ale w ubiegłym sporo klubów samochodowych wystawiało swoje gadżety (kalandarze, kubki, nalepki, breloczki, smycze itp). Czasem bardzo tania rzecz, może osiągnąć naprawdę dużą kwotę, przykład mojej aukcji z ubiegłego roku, na której wystawiłem NANOPAD - podkładkę pod telefon. Cena rynkowa wynosiła wtedy 6zł, sprzedana została za 51 Zapraszam do udziału w MOICH AUKCJACH :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi