Roo Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 http://moto.allegro.pl/item528940739_megan...bacz_warto.html moze cos takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Cena nie jest jakąś super okazją co świadczyć może o db stanie autka,zazwyczaj super okazje to kupy mniejsze bądź większe.jedyny zarzut jaki bym miał to coś nie równo leży maska i lampa po lewej stronie...może to efekt zdjęcia,nie wiem.No i kwestiach tych nielicznych zadrapań-nie raz jak szuakałem autka to nieliczne zadrapania w ogłoszeniu na miejscu okazywały się 2 elementami do malowania Roo kup autko przed 30stym,żebyś 31go pierwszego wpadł na spota z nową Megi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roo Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 No chciałbym szukam szukam i sam zapewne wiesz ze łatwo nie jest znaleźc ta jedyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 ja powiem tobie,że szukałem sporo BMW i Alf,potem 1 dzień Meganki,poszedłem w niedziele do "nas" na giełdę i ciach,trafiłem moją.Także,może w nastepna niedziele coś trafisz a 2 dni temu byłeś? sam zapewne wiesz ze łatwo nie jest znaleźc ta jedyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roo Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 No byłem byłe.. i kompletnie nic ciekawego .. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 i co z tym cabrio? jak ktoś jest z Poznania to niech obluka tobie to autko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roo Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 no było By miło gdyby ktos mógł je tam zobaczyc byłbym bardzo wdzieczny ... dzis znalazłem jeszcze cos takiego http://otomoto.pl/renault-megane-coupe-C7191176.html ale to Cabrio jakos chyba lepiej sie prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 http://otomoto.pl/renault...e-C7191176.html 1. wlot powietrza w otworze na halogen :shock: 2. kolektor wydechowy niefabryczny 3. wykładzina fabryczna nie oryginalna - nie wiem po co ktoś by miał to zmieniać w normalnym aucie, chyba, że auto jest jakieś po powodziowe lub miało np. mleko rozlane na wykładzinie 4. lusterko jedno żółte drugie czarne 5. ktoś usunął tylną wycieraczkę 6. elementy "tuningu" we wnętrzu - duży minus Ja nie zainteresowałbym się takim egzemplarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Wieś tańczy i śpiewa ta meganka Zauważmy iż pieniędzy tunerowi starczyło tylko na jeden wlot powietrza, druga zaślepka od halogenu jest :DD A może.... to głośnik tam jest ? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 bardzo mądra podpowiedź,napewno kol. Roo pomoże w podjęciu decyzji :roll: Wieś tańczy i śpiewa ta meganka Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Trochę więcej poczucia humoru Panie kolego Jak w jednej z reklam - "nie odbierajmy życia zbyt poważnie" Pomóc, nie pomoże faktycznie, ale komuś może chociaż pojawi się uśmiech na twarzy :) Zwłaszcza, że post powyżej mojego w zasadzie już opisał wystarczająco dany egzemplarz ;-) Co do samego auta już bardziej na poważnie, zwykle takie tuningi kojarzą mi się z pałowaniem zimnego silnika przed kolegami, kręceniem do odcięcia na każdym biegu i ogólnym dobijaniem auta na każdym kroku... Przeglądając ogłoszenia i oglądając na żywo auta, niestety w większości tak właśnie było... Ale to może tylko ja miałem pecha. W każdym bądź razie osobiście już nawet nie przeglądam takich aut. Pzdr ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 mi się pojawił kurde,nikt kol. Roo nie może obejrzeć cabrio? nie ma nikogo z okolicy? Trochę więcej poczucia humoru Panie kolego Jak w jednej z reklam - "nie odbierajmy życia zbyt poważnie" :) Pomóc, nie pomoże faktycznie, ale komuś może chociaż pojawi się uśmiech na twarzy :) Pzdr ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi