dayus Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Witam! Tak jak w temacie. Silnik F8Q, olej kapie mi po lince prędkościomierza. Kapie wprost na buty,bądź na dywaniki,najbardziej uciążliwy jest smród oleju przekładniowego. Czy w takim wypadku robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 wygląda na to że masz uszkodzenie w skrzyni gdzie ślimak (bo kolega lub koleżanka ma R19) zabiera cześć oleju i przekazuje do linki. proponuję zalać silikonem linkę przy skrzyni tzn wykręcamy linkę ze skrzyni i nakładamy silikon pod ten element blokujący takie kółeczko powinno być, jak to nie pomoże to szukać skrzynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 SKrzynkę mam i tak już 2.... Moja 2 renówka i juz 2 razy wymienialem skrzynie,słabe sa te skrzynie. Czyli moze byc polamane te plastykowe gniazdo w skrzyni? Sprobuje tym silikonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi