Dino87 Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 chcę wiedzieć co kupuję i od kogo no ale teraz istnieje NIESAMOWITA możliwość połączenia konta na alledrogo z kontem na naszej-klasie! juz wiesz od kogo kupujesz <tak> .... <hahaha> sorry za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonnio Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 juz wiesz od kogo kupujesz <tak> No wiesz w zasadzie tak - chyba, że wśród swoich znajomych na NK masz "belekogo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 prawda jest taka, że przeszkadza to tylko handlarzom. Mi tez to przeszkadzalo a nie jestem zadnym handlarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi