gojgien Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 kawalek_edukacy, ogólnie dostępne. Skopiuj sobie adres i wejdź z innej przeglądarki, albo po wylogowaniu z forum. Miała nawet być wersja dostępna przez WAP. Ale tak jak pisałem, podanie namiarów na siebie nie jest obowiązkowe dla nikogo. Nie będę tu pisał o prawdopodobieństwie przypadkowego wejścia na tę stronę, nie będąc użytkownikiem forum i nie wiedząc o jej istnieniu, bo to tak jak ze wszystkimi portalami w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawalek_edukacyjny Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 dziękuję za wyczerpującą odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 ja swoje namiary to już kilka miesięcy temu wysłałem i cisza Jeśli tak to proszę prześlij na PW jeszcze raz swoje dane. Starałem się dodawać wszystkich, ale przez pewien czas nie było żadnego odzewu i prawdopodobnie Twoja wiadomość gdzieś mi umknęła ;-) Edit: Dobra, już znalazłem, zaraz dodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi