Adamek Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Mam takie problem. W momencie gdy odpale samochod i przejade kilka km ,tak około 30s. po odpaleniu zaczyna coś pikac w okolocy zegarów. Piknie z 5 razy tak szybko i spokoj, co to moze byc? Jest tak zawsze po odpaleniu. Z Góry Dziekuje za Pomoc, Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 pewnie coś od alarmu niefabrycznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Nie mam alarmu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaśko Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Moze to sygnalizator prędkości pika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 w 1.4 raczej takich bajerów nie było ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 A o co hcodzi z tym syg. prędkości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 ustawiasz sobie prędkość i jak ją przekroczysz to Ci pika a radio masz z RDSem? bo może to radio pika informując, że znalazło sygnał na tyle dobry, że rds łapie (np. pioneery tak mają) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Z tą prędkośćią to przesadziliscie , bo dopiero co ruszam to ile moge miec 20km/h i mi pika nawet tyle nie mam. A z tym radiem to radio mam na panelu a mi pika w zegarach ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavlik Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 A co z czujnikiem zapecia pasow? Moze masz podlaczony jakis przypominacz o ktorym nie wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 ko9lego za zegarami dealerzy montowali centralkę alarmu Cobra, mam ten wynalazek w aucie żony i alarm wydaje takie piknięcia w momencie ruszania sygnalizuje blokadę zamków funkcja antynapad czy cóś takiego, osobiście to wyłączyłem. Widocznie może masz alarm a poprzedni właściciel go odłączył, a teraz się nagle przyłączył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi