suchy468 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 a czy znajde instrukcje do radia philips MODEL 22DC449/72L w dzialeftp://pikur.digi.pl bo nigdzie tam tego nie widze, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawkoW Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Mam problem z oryginalnym radiem w mojej Megane II ph I. Jak je włączę to na wyświetlaczu po lewej stronie pojawia się napis ERROR. Byłem dzisiaj w serwisie Renault na Al. Pokoju, aby uzyskać kod do radia. Koleś mi krzyknął 50 zeta za kod. Kod wygenerował i jak wsiadł do samochodu żeby wklepać kod stwierdził, że ktoś grzebał przy radiu bo pojawia się komunikat ERROR i nie może go skasować funkcją serwisową (jednoczesne naciśnięcie przycisku 2 i 5). W zaistaniałej sytuacji kod dostałem gratis, a koleś powiedział żeby jeździć z włączonym radiem aż się pojawią cztery "0". Jak powiedział tak zrobiłem. W drodzie powrotnej nagle na wyświetlaczu pojawiły się cztery "0", więc zatrzymałem się na parkingu i zacząłem klepać kod. Przyciskami os 1 do 4 na radiu wprowadziłem żadany kod i przytrzymałem przycisk 6 aż pojawił się w głośnikach "bip" ale kod na wyświetlaczu nadal był widoczny i "mrugała" ostatnia cyfra. Później operację wklepania kodu przeprowadziłem przy użyciu pilota przy kierownicy (ten mały przycisk na dole) i też bez żadnego efektu. Kod nadal był widoczny na wyświetlaczu i nic się nie działo. Prosze pomóżcie. Co ma zrobić żeby to radio zaczęło grać? [ Dodano: 2008-01-14, 15:25 ] Problem już rozwiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emigrantUK Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 kupiłem Renomegan rocz 2006 z orginalnym radiem niestety brak kodu czy da się to gdzieś roskodować Było na forum wielokrotnie, proszę zastosować Na szybko znalazłem: TU Wyjaśnia to post kol. tvardy - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi