T0mal Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Witam Czy ktoś kiedykolwiek zdejmował kierownicę od megi bez poduszki powietrznej? Jeśli tak to jak to ładnie zrobić nic nie psując :) W książce jest tylko tyle na ten temat "Wsunąć przyrząd specjalny między pokrywę ozdobną środkowej części koła kierownicy i koło kierownicy, podważyć pokrywę ozdobną i wyjąć ją". Czy przyrządem specjalnym to może być śrubokręt? Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K1LL3R Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Ja podwarzałem małym cienkim śrubokrętem ... tak więc jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0mal Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 cięcie Ok dzięki , tylko jeszcze jedno pytanie, podważałeś z góry z boku czy może z dołu i czy w ogóle ma to jakieś znaczenie(nie chciałbym niczego uszkodzić) Łamiesz regulamin. Zapoznaj się z nim. lepper_pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K1LL3R Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Raczej znaczenia nie ma, ja podwarzałem od dołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinMTC Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 ja od góry. Następnie torx i wykręcasz. Dużo problemów mi przysporzyło zdjęcie samej kierownicy. Siedziała na kleju do gwintów-zaparłem się i dostałem kierownicą mocno w nos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0mal Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Małe odświeżenie tematu:) Udało mi się rozebrać kierownicę do śruby torx tylko jedno ale, nie mam takiego klucza. Pytanie jaki jest rozmiar tego torxa? Na allegro trochę tych torxów jest i nie wiem jaki klucz mi jest potrzebny (jeśli to ma znaczenie to kierownica bez poduszki powietrznej). Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 torx20 lub torx30 - ze wskazaniem na 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzyinaczej Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Cześć wszystkim - odgrzewam temat, bo może komuś się jeszcze przyda. Ja mam megankę I ph II ale myślę, że tak samo jest w ph I. Torx, którym można odkręcić kierownicę ma rozmiar T50 - dzisiaj się bawiłem u siebie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindj Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Ja mam megankę I ph II ale myślę, że tak samo jest w ph I. Torx, którym można odkręcić kierownicę ma rozmiar T50 Tak, zgadza się T50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi