qfiatek Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Witam, znalazłem oferte kupna Megane I Coupe z 2002r. z silnikiem DCi 120 KM. O ile jednk wiem, silnik ten pojwil sie dopiero w Megane II. Czy ktos spotkal sie z podobna sytuacja badz tez posiada Megane I Coupe z silnikiem 120 KM? pozdrwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Nie wiem czy silnik ten miał 120KM, ale w MI PHII występował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sartek Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Wydaje mi się mocno, że w Megane Coupe I ph II były tylko diesle 1.9 dCi 105 KM, ale głowy nie dam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 podobno było coś takiego pod koniec produkcji, ale jeszcze z taką się nie spotkałem najłatwiej to po VIN w ASO sprawdzić lub po oznaczeniu silnika znając realia ogłoszeń to pewnie 120km nie ma pogrzeb na forum meganecoupe.pl - ktoś kiedyś poruszał tam ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 też się z tym silnikiem nie spotkałem. Jest szansa, że: 1. sprzedający pomylił się w ogłoszeniu. 2. sprzedający zapodał wirusa 3. sprzedający nie wiedział ile ma mocy, zajrzał na allegro, wziął pierwsze lepsze 1,9 dCi z MII i wyczytał że ma 120KM 4. Po prostu literówka i powinno być 102 a nie 120 Sam taka jeżdżę, szukałem długo ale w setkach przeszukanych ogłoszeń nie spotkałem takiego silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi