Hadson Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Nie to nie wyjdzie. Ale w Krakowie i na Śląsku można by było zorganizować dystrybutorki z V Powerkiem Diesel i V powerkiem PB po cenach hurtowych! :) Doktorkowi No pod garażem zakopiemy cysternę... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Ja piernicze... Pirma Aprilis dopiero za tydzien! Co sie w tym kraju dzieje? A o tym, ze religia ma byc do sredniej w szkolach liczona slyszeliscie? Ostatnio nie wiem, czy chce miec dzieci... "Doktorek" - mozesz zaczac kopac :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 A co jazel do kosciola nie chodzisz ze nie chcesz zeby religia byla liczona do sredniej?? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajte_k Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 to czy sie do kościoła chodzi czy nie to nie wazne ale jak dac do pieca księdzu na religii tak jak za starych dobrych czasów jeśli on nas może zostawic na kolejny rok w tej samej klasie i lipa będzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 A co jazel do kosciola nie chodzisz B. rzadko... Tylko jak kupie cos nowego do samochodu :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 "Doktorek" - mozesz zaczac kopac :-P coz tym zbiornikem???? czekam zeby zasypac beczke a wy nic... rozmontuje sie pompe wodna z osiedla (taka zielona z duza wajha :)) i sie zrobi "prawie jak dystrybutor" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Gdzie w Czyzynach jest pompa? Najblizsza na Rakowicach! No chyba, ze przy zrodelku na Dywizionu? Btw. Ja mam lejek jak cos 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi85 Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 ja chodziłem jak miałem cc 700 jak coś naprawiłem to modliłem się by znowu coś nie padło ale odkąd mam megi to śpie spokojnie przynajmniej narazie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Gdzie w Czyzynach jest pompa? u mnie kolo bloku :) na Centralnej ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi