oskar87 Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Witam! Potrzebuje białe zegary do Meganki 1,6 96 rocznik. Jezeli wie ktos skad mozna pobrac szablony do wydrukowania bede wdzieczny. Z groy dzieki! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Polecalbym Ci kupic lepiej na allegro. Kosztuja smieszna kase, a z tego co wiem sa bardzo dobrze wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 a mam szablony: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 A do MI PH2 (Jager) może ktoś posiada, albo ma chociaż zepsuty licznik na dawcę wymiarowania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORUTApl Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Czy nie ma róznicy jakiej firmy masz deskę? Bo ja mam np. sagema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 BORUTApl, tego nie wiem, ale mój licznik jest z komputerem, a te tarcze są chyba do starszych wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Ja tez mam cyferblat Sagema i te szablony wygladaja na pierwszy rzut oka jakby byly dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 ja mam jaeger i też są dobre jedynie prędkościomierz mam z analogowym licznikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Ja mam wszystkie szablony do wszystkich liczników do renault megane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Hmmm... czym sie rozni 1 od 2? i jak dojsc ktore sa do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 wersja 2 jest do diesla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Oops... Nie zwrocilem uwagi na obrotomierz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesper22 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Ja mam jeszcze inny rodzaj zegarów, pasowaly by z wersji 1 tylko zamiast obrotomierza mam zegar:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 A co z zegarami do Megi II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Czy ktos z Was moze je zamawial? Bo ja sobie ostatnio sprawilem takie wlasnie biale z niebieskimi cyframi, mam nadzieje ze efekt bedzie dobry, podobno jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi