Cmikus Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Hmmm...Megi jak chyba każda francuzeczka jest kapryśna, oczywiście nie ma powodów bo jest moim oczkiem w głowie i dbam o nią najlepiej jak tylko potrafię. Wymiana wszystkiego na czas, wszystko posprawdzane, porobione. Ale jednak zaczeła się piękna zima wszystko było super gdy pewnego dnia wracałem do domu i zaczęły huczeć tylne hamulce po czym nagle ustały dojechalem do domu znów zaczęły się dziwne szumy dobiegające z tyłu. Mechanik wszystko sprawdził powiedział że jest ok i jeżdzę dalej nieraz słychać szumy nieraz nie. Dzis odmówiła posłuszeństwa dmuchawa nie wiedzieć czemu wczoraj chodziła dzis już jej się odechciało i nie reaguje. sprawdziłem kable reszty niestety nie moge bo nie mam narzędzi ani garażu. Macie może pomysł co to może być. Jak autem jade to pęd powietrza poruszy śmigiełkiem ale słychać ocieranie prąd jest podawany hmmm typowa francuzka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagabicz Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 oszz drobnostki jakieś :-o trza zrobić i zamknąć temata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi