darhol Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Witam wszystkich. od jakiegos czasu chodzi mi po glowie pomysl zamontowania skórzanych fotelikow w mojej Megi i stad mam parę pytań 1. Czy meganka I ph I miala w ogole w swojej ofercie skórzaną tapicere ?? moze angliki mialy ?? 2. czy ewentualnie z coupe podeszly by skorzane fotele ?? ( przod pewnie tak z drobna roznica ze byla by klameczka do odchylania oparcia nie wiem jak to sie ma z tylnymi siedzeniami ?? 3. czy jedyna opcja w koncu jest zawiezienie elementówe do tapicera bo nie ma innego wyjscia BArdzo prosze o wasza opinie i rade ...bo ten problem gryzie mnie strasznie , a niestety mam takie zboczenie i uwielbiam zapach skóry w aucie i chcialbym takie cus zamontowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 pewnie, że była skóra jako wyposażenie oferowane przez producenta w coupe sa inne fotele i tylko przód podejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darhol Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 ok dzieki kolego za infko pozostaje mi tylko szukac po szrocikach albo alledrogo moze cos sie trafi ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi