macv6 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 To kto zaczyna? :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 no i pięknie Czekamy na chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewusiek Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 ja ma dwa czarne jeden brązowy i jeden ziolony rozpinany golfy rzecz jasna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 moja mama ma golfa V :) więc pierwszy jest 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 mogłeś się chociaż nie wydawać a tak musimy Cię zlinczować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Ewusiek, to są trzy Mój wuja ma golfa 2 używa go na roli do wywozenia gnoju itp heheheh i to nie jest żart :) :) :) jest ciągnikiem przyczepki :-P one sie tylko do tego nadają golf 1,2,3,4,5,6 to golf 123456 << jedno i to samo troche zmieniają lampy i detale ale bryła ta sama cały czas... najnudniejsze auto :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Silver, może i nudne, ale bardzo praktyczne z bdb właściwościami jezdnym, a tdi się ładnie zbiera dobre auto, nie wyróżniające się z tłumu - dla niektórych to zaleta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Ja się też przyznam. Otóż u mnie na podwórku, w garażu stoi śliczny, czerwony golf 2 1.6D z 84r. Ale najciekawsze jest to, że mój Tata to pierwszy właściciel tego pojazdu i są wszystkie dokumenty do tego auta, nawet faktura zakupu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Mojej siostry koleżanki kuzynka ma golfa III i chyba jakiegoś kolege też mam z golfem sam posiadam 2 golfy podobnie jak Ewuśka: jeden zapinany a drugi w wersji House swoją drogą nie cierpie tych gofrów tak samo jak calibry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 no i trochę się znalazło ja też mam taki ciepły, biały a tak z niemieckiej myśli technicznej to w garażu stoi Trabant 1,1 z 91 roku 72 tyś przebiegu, wyposażenie dodatkowe: radio i koło zapasowe :) czeka na kilka drobnych napraw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spiker Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Przepraszam bardzo ale jak kupowaliśmy auto oglądaliśmy megany i golfy 4 i ja byłem za tym zeby kupować vw bo to jednak niemiecka jakość i prowadzenie nie mowie ze megan sie źle prowadzi ale jak przejechałem sie meganem znajomego a potem do mojego to zupełnie co innego u niego cała buda latała w zakrętach a u mnie sie ani odrobinę nie przechyla. Tak samo moim pierwszym autem bedzie Golf 3 pomimo tych jego stereotypów mi sie podoba. Nie mówie tu o jakimś szrocie jak to większość tych aut tylko o normalnym. Podsumowując vw ma dla mnie dramatycznie dużą przewagę nad francuzami pomimo tego ze takim jeżdżę. P.S. Jeśli nie to prosze mi powiedzieć czemu audi projektowało nowe C5 a nowa laguna to nissan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 miałem ale mole zjadły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Kam1l, teraz pilnuj Megi żeby do niej się nie dobrały :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Spokojnie Megi narazie w szafie nie trzymam a wy tego golfa nie sprzedajecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Nie, on jest jak członek rodziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi