Vargas Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zakupłem Meganke 1600cm z 1996r i zauwazyłem że sprzegło dość mocno się wciska, ogólnie w ten sposób ciężko mi je wyczuć. Czy u was też tak jest? przy innych autach te sprzęgła chodzą bardrziej lużniej. czy coś jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagabicz Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 ogółem te meganki tak mają ...sprzęgło chodzi dość twardo ..po remoncie skrzyni kilka dni chodziło mi luźno a potem wszystko wróciło do do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Sprzęgło w 1.6 niestety dość ciężko wchodzi. Wsiadłem do Scenica 2.0, kolegi i tam to już tragedia, jeszcze ciężej, chyba gorzej niż w Żuku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaR3k Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 też tak mam, ostatnio mechanik tłumaczył, że może to być wina zabrudzonego wałka po którym chodzi łożysko z tarczą i dlatego są takie opory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Dzięki chlopaki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gres Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Wsiadłem do Scenica 2.0, kolegi i tam to już tragedia, jeszcze ciężej, chyba gorzej niż w Żuku Potwierdzam, gorzej niż w żuku a wystarczyło założyć hydraulike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi