Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Jaki wyświetlacz?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich na forum. Wiem, że temat już był poruszany, ale ile Reno zrobiło typów wysietlaczy i radii tyle bedzie pytań. Jaki wyświetlacz będzie pasował do radia Radiosat 6010 22DC 459/62L. Z tego co mi się udało dowiedzieć to podobno Sagem P7700428029 A. Nie jestem pewien i chciałem się upewnić. Mam teraz radio radiosat 4000 i wyświetlacz philipsa z oddzielnym wyświetlaczem. Jak się ma zegarek i termometr jakbym chcial zmienić , w sagemie jest zintegrowany z w wyświetlaczu z radiem.

I jeszcze jedno pytanie, może ktoś wie jak się zapala lampke w bagażniku? :-?

[ Dodano: 2009-03-25, 20:56 ]

Jakby ktoś mógł mi podrzucić fotki złączy do wyświetlacza sagem do 99r . Konkretnie chodzi mi o siwą przy wyświetlaczu i tą z pod radia. Podłączyłem zgodnie z opisem ze strony Studio24 i nic. Działa tylko zegarek i termometr.

• 4 lata później...

Pozwolę się podpiąć pod istniejący temat

Szukam i mam spory problem z zakupem wyświetlacza do megane I, obecny uległ uszkodzenie, taśma oderwała się od płytki i nic nie pokazuje

Może ktoś wie który numer z kartki jest istotny żeby wyświetlacz współpracował z fabrycznym radiem i pilotem przy kierownicy

Posiadam radio

7700 426 412

PHILIPS 22DC459/62l

Numer wyświetlacza:

77 00 413 529

902201664629

22SY664/62

Bardzo proszę o pomoc na co patrzeć szukając nowy wyświetlacz

Z góry dzięki

Pozdrawiam

Dodam że na allegro tego pełno ale żaden nie ma identycznie wszystkich numerów jednakowych a jak już ma wystawiony to takiego nie posiada