piszu Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Antyradio, Złote Przeboje lub CD: generalnie wszystko co lubie, duzo rocka, duzo bluesa np. Led Zeppelin, Dire Straits, ELO, Pink Floyd, Dżem, Breakout, Coma no i oczywiscie T.Love to tak najogolniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam68 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Przewaznie radia lub mojej corki, gdy spiewa sluchajac odtwarzacza MP3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tonytoca Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 zazwyczaj hip-hop , ale tylko zagraniczny i najlepiej jak najmniej znany , uwielbiam słuchac nowej płyty kiedy kazdy nastepny jest niewiadomą , jednak musze zmienic cos w fabrycznym naglosnieniu bo nie jest to jeszcze ten dzwięk i męczy na dłuzszej trasie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yetiq Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Od kiedy wywaliłem oryginalne radio i zamontowałem Panasonica z odtwarzaniem mp3 nagrałem sobie na płytkę ok 8 godz. kawałków Gamma Ray, Helloween, Stratovarius, Accept, Nightwish, Lordi itp. Na każdą trasę wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Yetiq, popieram, i proszę o kopię tej płyty hihihihihihihihiihihihihihi poważnie mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sintar Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Jeśli chodzi o mnie to chętnie przesłuchałbym płytkę Yetiq'a idealnie pasuje do moich upodobań muzycznych - od siebie dodałbym jeszcze Iron Maiden ;-) A co do radia to jako że mieszkam na Śląsku to Antyradio obowiązkowo i Radio FAN w niedziele po południu tak dla kontrastu (kto mieszka w okolicach Gliwic ten wie o co chodzi ;-) ) pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszG Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 ja słucham przeważnie Trójki, naprzemiennie z RMF FM dodatkowo w magazynku mam załadowane płyty Pink Floyd 'Pulse', 2x Marillion, 2x Smooth Jazz i jakaś składanka gitarek klasycznych - nie zmieniane od roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReiL Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 U mnie ostatnio plytka takie pomieszanie z poplataniem sporo dancu pomieszanego z Rockiem,mam na niej chyba rowniez jakis Hip hop,hm....ogolnie to dobrze jezdzi sie przy Manowarze jesli chodzi o radio to glownie antyradio i to glownie w poniedzialki(czarny poniedzialek) :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Preferuje punk-rockowe klimaty...Green Day, Ramones, Misfits.... Czasem stary dobry heavy metal.. Iron Maiden, Manowar, Helloween.... No i polski dobry rock.. T Love, stare kawalki Piersi... Kazik-Kult...itp.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackos Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Radio Maryja............no i RMF czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abbadon84 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Antyradio, albo jakaś mocniejsza muzyka z kaset :) Iron Maiden, Mannowar, Rammstein i tym podobne sporo tego :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jahu Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Cóż jeśli chodzi o radio to słucham Radia GRA ( jeśli poruszam się po regionie) a tak po za regionem to zazwyczaj ZET. Słuchałem kiedyś BiS bardzo fajna muza leciała undergrand'owa i alternatywna lecz gdy zmienił się główny dowodzący stacji na przedstawiciela PiS to jakoś przestałem słuchać BiS'ki. A na płytkach zależy od nastroju zazwyczaj z rana coś w stylu Deep purple, Red Hot..., Sweet Noise lub Illusion. A po południu gdy jestem już dość obudzony i pobudzony to Jazz, Soul lub RnB np. Eve, Art Blakey etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 RMF, Zet, RMF Max, Vox i co tam sie jeszcze nawinie, płytek słucham różniastych, stronie od discopolo podobnej muzyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Ja ostatnio lubuje sie w audiobookach :) Najnowszy to 'Cyfrowa twierdza" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_ek Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Do jazdy kocham Steve Vai'a. Gitarka "chodzi" po całym wnętrzu ja oszalała. Cymes ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi