Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Jakiej muzyki słuchacie w Waszych Megii ??

ecolog

Rekomendowane odpowiedzi

Antyradio, Złote Przeboje

lub CD: generalnie wszystko co lubie, duzo rocka, duzo bluesa np. Led Zeppelin, Dire Straits, ELO, Pink Floyd, Dżem, Breakout, Coma no i oczywiscie T.Love to tak najogolniej

Od kiedy wywaliłem oryginalne radio i zamontowałem Panasonica z odtwarzaniem mp3 nagrałem sobie na płytkę ok 8 godz. kawałków Gamma Ray, Helloween, Stratovarius, Accept, Nightwish, Lordi itp. Na każdą trasę wystarczy.

Jeśli chodzi o mnie to chętnie przesłuchałbym płytkę Yetiq'a :mrgreen: idealnie pasuje do moich upodobań muzycznych - od siebie dodałbym jeszcze Iron Maiden ;-) A co do radia to jako że mieszkam na Śląsku to Antyradio obowiązkowo i Radio FAN w niedziele po południu tak dla kontrastu (kto mieszka w okolicach Gliwic ten wie o co chodzi ;-) )

pozdrawiam!

• 2 tygodnie później...

ja słucham przeważnie Trójki, naprzemiennie z RMF FM

dodatkowo w magazynku mam załadowane płyty Pink Floyd 'Pulse', 2x Marillion, 2x Smooth Jazz i jakaś składanka gitarek klasycznych - nie zmieniane od roku :mrgreen:

U mnie ostatnio plytka takie pomieszanie z poplataniem sporo dancu pomieszanego z Rockiem,mam na niej chyba rowniez jakis Hip hop,hm....ogolnie to dobrze jezdzi sie przy Manowarze jesli chodzi o radio to glownie antyradio i to glownie w poniedzialki(czarny poniedzialek) :]

Preferuje punk-rockowe klimaty...Green Day, Ramones, Misfits....

Czasem stary dobry heavy metal.. Iron Maiden, Manowar, Helloween....

No i polski dobry rock.. T Love, stare kawalki Piersi... Kazik-Kult...itp..

• 2 miesiące temu...

Cóż jeśli chodzi o radio to słucham Radia GRA ( jeśli poruszam się po regionie) a tak po za regionem to zazwyczaj ZET. Słuchałem kiedyś BiS bardzo fajna muza leciała undergrand'owa i alternatywna lecz gdy zmienił się główny dowodzący stacji na przedstawiciela PiS to jakoś przestałem słuchać BiS'ki.

A na płytkach zależy od nastroju zazwyczaj z rana coś w stylu Deep purple, Red Hot..., Sweet Noise lub Illusion. A po południu gdy jestem już dość obudzony i pobudzony to Jazz, Soul lub RnB np. Eve, Art Blakey etc.

• 2 tygodnie później...