Squtha Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Błagam o pomoc jestem z Gdyni odstawilem mojąmegi na zmane paska rorządu i mechanior uszkodzil koło zębate generalnie chodzi i meganke 1.6 8v z 98 r. odkupięchoćby dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lapa Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Niestety z tą częścią nie mogę pomóc. Ale mógłbyś ostrzec ziomków z Gdyni i podać adres tego mechanika, co byśmy do niego nie zaglądali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Ciekawe co on wyczyniał z tym kołem? :) Generalnie dosyć ciężko jest to uszkodzić. Niech twój mechanik sam jedzie do ASO i kupuje z własnej kasy to koło które uszkodził... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 a czego ty to kupujesz niech on kupi on uszkodził nie daj się robić w balona lepiej kup nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi