matti2515 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Witam, Mam do was prośbę o pomoc w wycenie jutro wstawię foto uszkodzeń, itd. proszę oceńcie sprawiedliwie uczciwie opisuję a wy uczciwie oceńcie megane HB 1.4energy 55kw/75km wersja RT Rok pierwszej rejestracji: 04.08.1998 Przebieg:150020 Brak książki serwisowej -bez żadnych wycieków Więc zacznę od wad :-/ : lakier: -malowany drugi raz, miał wypadek(nie przeze mnie)+ poprzedni właściciel ale zrobiony w miarę dobrze: -tylna klapa nierówno ustawiona(chodzi o szpary koło świateł)(2cm) -takie coś nie wiem jak się nazywa(jest na tym tablica rejestracyjne i są światełka na tylnej klapie takie czarne plastikowe) jest naprężone i puścił jeden kołek. -z przodu koło przeciwmgłowych obtarcia lakieru (małe) ok. 3x4cm -jakby się przyjrzeć uważnie nierówny dach(ok 1cm. różnicy jakby patrzeć na oko). -nie oryginalna szyba przednia(nie Renault) jakiegoś PIK... nie pamiętam pełnej nazwy ;] Wnętrze -coś co trzyma zagłówek jest rozwalone i nie można go podnieść -tylna klapa (welurowa) pękł jeden sznurek podtrzymujący klapę ale podnosi się bez problemu -w schowku jest jeden plasticzek jak się otworzy to trzyma schowek jeden taki sznureczek wypadł ale schowek ok. Zalety: (lepiej się pisze) -Wymieniony olej, klocki hamulcowe, filtry pow. i oleju, Paski wspomagania, alternatora rozrządu, pompa wody, rolka rozrządu, konserwowane podwozie, wymiana płynu chłodzącego, wymiana płynu wspomagania, wymiana poduszek w samochodzie(silnika,skrzyni biegów), wymiana świec, wymiana czujnika poł. wału korbowego, przeczyszczona przepustnica. -Alusy Renault oryginalne -Radio CD Sony -ABS, Alarm, Lakier metalik, Lusterka ustawiane elektrycznie -airbag kierowcy -centralka -immo -elektryczne szyby x2 dodatkowo śruby do alusów na 4 koła i śruby do stalówek na 4 koła OC ważne do lutego, NNW do lutego przegląd do sierpnia 2010 Mechanicznie i elektrycznie wszystko sprawne ;]. dodaję CB z anteną ;](antena na magnes) niestety ale dużo tych minusów :/ Przebieg od zeszłego roku udokumentowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Zalety są takie, że auto kwalifikuje się do kategori "wsiadać i jechać". Cena hmm z 7,5tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 niezły żart się uśmiałem do łez prawie Cena hmm z 7,5tys. bez fotek,opisu wyposażenia nie można wyceniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matti2515 Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Opis wyposażenia jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoo Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Kurde, trochę długo jesz to śniadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matti2515 Opublikowano 10 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Proszę o odświeżenie topicu. Włożyłem w niego ok. 2500zł a zakupiłem za 7900zł. Wiem że mi się to nie zwróci ale chciałbym za niego ok. 10 000zł ale to pewnie sfera marzeń czy mógłbym za niego dostać 8,5k? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 10k ? zapomnij , jak dostaniesz 7,5 to już będzie dużo, jeszcze powypadkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 ja myslę, że 6000 to max co można dostać za takie auto ze słabym silnikiem i bez klimy lub gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekhip Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Ja za swojego wziołem 6000 tys gdzie stan był BDB, ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 10'000 za taki złom? (bez urazy, ale mam autko po 3 dzwonach i wiem co to znaczy auto po kolizyjne...) Za tyle można kupić Civic'a sedan. 6000 jak dostaniesz to będzie cud. Ja bym go wystawił za 6900 i spuszczał aż do 6000 aż ktoś kupi :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matti2515 Opublikowano 12 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 zapomniałem dopisać że 2 x el. szyby i nie wiem czy mnie źle zrozumieliście ale samochód jest naprawiony przez blacharza i lakiernika ale nie wiem czy tak na prawdę miał wypadek bo kupiłem go z komisu ale tak mi się wydaje xD. -A i przebieg od zeszłego roku mógłbym potwierdzić (umową kupna-sprzedaży) -A i w zeszłym roku konserwacja podwozia. -Mam papierki na wszystkie zakupione części do samochodu (żeby nie było że sobie wypisuję co popadnie). -A lakier to zielony perła metalik. -A na nowych częściach przejechano (50km na jednej a na innych 9tys. km) I dalej jest wart 6tys.? A powiedzcie mi czy za 6 tys. było bez wypadku? I czy nie musieliście w nim nic wymieniać tyko spokojnie jechać? Meganka podobna do tego: http://moto.allegro.pl/item738805401_renau..._kolobrzeg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 masz powypadkowe (prawdopodobnie auto) i cudów nie oczekuj, a przez kogo miało być naprawiane jak nie przez lakiernika i blacharza? :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Może jeszcze frytki do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaperd Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 a przebieg czym udokumentowany? bo cosik za mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi