kikciarz Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 kochani koledzy, niestety mialem defekt w mojej renówce...mechanicy po dluzszych ogladzinach stwierdzili zatarty wał...i doradzają kupic nowy silnik... jesli kto moze mi w jakis sposób pomoc bylbym bardzo wdzieczny...dokladniej chodzi o motor 1.4 8V na jednopunkcie, jest to Meganka z 1998 roku....z góry dziekuj i czekam na wasze rady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 ale jak mamy Ci pomóc? ciepłym słowem, przytulić, kupić silnik?m Określ dokładnie jakiej pomocy oczekujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikciarz Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 najlerpiej byłoby gdyby ktos dał mi namiar na uzywane silniki....a nóz widelec ktoś niestety tez potrzebował i wie gdzie mozna je kupic bo cały kraków juz zjexdziłem i niestety...nie maja takiego jakiego chce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 kikciarz spróbuj tutaj powinni taki mieć to ogromna firma no i tylko jakieś 100 kilosów od Krakowa http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=3293 :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 ciepłym słowem, przytulić :P :P zaczął posta w taki sposób , że aż strach proponować pomoc :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi