kawalek_edukacyjny Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 http://www.vimeo.com/3143797 Warto obejrzeć ze względu na technologię HD oraz autek. Jak dla mnie świetne. Musi takie coś bosko wyglądać na dużym telewizorze. Prawie wszystkie autka mają świetne fele. Szczególnie te różowe są fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 no no no film świetny, ale ma jedną wadę, która jak dla mnie go dyskwalifikuje. Ta wada nazywa się VW :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walec Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 pomarańczowy golf 4 niszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekP Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Ten z różowymi felgami też No i odbiło im z tym obniżaniem :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino87 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 No cóż. U mnie najpierw zaczęły krwawić uszy jak usłyszałem to co dobiegło do mnie z głośników. No ale myslę sobie, będę twardy, wytrzymam. Później zobaczyłem VW. I wyłączyłem (dokładniej to w tym momencie jak widziałem 'kuuul' ziomka w niebieskim golfie który przez szybe sie wychylał z jakimiś pseudo-gangsta gestami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artd16 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Fajny filmik. Nawet kilka rzadko spotykanych VW z powodu wieku, a tutaj w dość dobrej kondycji. Ciekawe czy ten jeden Golf V GTi to W12-650 czy zwykła V po stylizacji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi