Danielossss Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Kiedyś było 3x "TAK". Twój post to 4x "rz". Popraw na "ż" lub jak nie masz ogonków to chociaż na "z". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 albo zainstaluj sobie firefoxa funkcją sprawdzania pisowni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 A ileż to kosztuje ta używana instalacja i jak sie nazywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 nie wiem jak teraz ale używke można było legalnie zarejestrowac o ile nie była starsza niż pół roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocuper Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Używana instalacja jest jak najbardziej ok, z tym że parownik oraz wtryski powinny (muszą) być po regeneracji lub nowe oraz wężyki (gumowe, miedziane) obowiązkowo nowe. Nie wiadomo ile było przejechane. Dobra rada. Nie jest ważne co zakładają , lecz kto to robi (wiedza to potęga). No chyba, że będziesz sam serwisował to taką, do której części są tanie i dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 czyli że co ? Nie ma już problemu jak (teoretycznie) kupie roczną instalke używaną. Zarejestrują mi to to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Robert__ Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Wątpie, bo musisz mieć fakturę na której widnieja wszystkie elementy i na podstawie tej faktury i oczywiście homologacji w Urzędzie Kom. walą stempel w dow. rej. . Ale my żyjemy w Polsce, a tu wszystko da sie załatwioć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 jakoś z 3 lata temu jeszcze, był przepis że nie starsze niżpół roku od pierwszego montażu. Nie wgryzałem sie w temat bo uważam taki montaż bezsens i tylko obiło mi sie o uszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
888EX888 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 nie wiem jak jest z przepisami ale kolega znalazł warsztat w kraku gdzie zakładają używki i za 2 gen dal chyba 900zl wiedz myślę ze w jakiejś sensownej cenie bym zamontował 4 gen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocuper Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Nie analizuje czy ma to sens, ale tak naprawdę to chodzi głównie o butle. Reszta nie jest aż tak "ważna". Jeżeli zakład wystawi fakturę + homologacja na butle, to wydział komunikacji nie jet wstanie stwierdzić czy jest nowa czy używana. Jestem przekonany, że zakład montujący używaną instalacje sam ją dostarcza, inaczej nie jestem przekonany czy brałby odpowiedzialność za instalacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Na zbiornik homologację dostarcza nie zakład, ale producent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocuper Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Napisałem homologacja a nie homologację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi