Vargas Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Witam. Wie może ktoś z was gdzie można znaleść w necie kolory nadwozi megane I od roku 1996. Dokładnie chodzi mi o ten rok. Jeśli ktoś ma jakieś namiary to był bym bardzo wdzięczny. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Proszę bardzo. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Dzięki bardzo Słuchaj czy tam jest napisane pod tym czerwonym u góry co to za kolor lub jakieś oznaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawalek_edukacyjny Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 yyy Czerwień rubinu (783)? Wystarczy kliknac w ten obrazek i wszystko ladnie widac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Ma ktoś takie coś dla Ph II ? Z ciekawości bym zobaczył jaki mam kolor ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Ja mam numer 727 Czy ten kolor może tylko dobrać ASO czy jest możliwość też dorobienia u lakiernika właśnie ten numer 727 czy ten numer to jest jakiś serwisowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vir00z Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 do lakiernika/lakierni/mieszalni lecisz z numerami lakieru z tabliczki znamionowej + do tego jakis polakierowany element (np. klapka wlewu paliwa) i dobierzesz kazdy kolor btw. myslalem, ze mam bardziej wymyslna nazwe lakieru, a tu taka pospolita czerwona perla heh... 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 ja mam noc kairu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 "Srebro Północy" - to jest dopiero kolor... 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vir00z Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 mam noc kairu rozumiem, ze nie wszystkie kolory zostaly uwzglednione na zdjeciu wyzej...? :-P chyba, ze chodzi Ci o Blekit Nocy (455) heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Te kody lakierów występowały chyba tylko w pierwszych modelach Megane, w moim ph II jest już inny kod i nazwa choć wygląda jak Srebro Północy (640) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 chyba, ze chodzi Ci o Blekit Nocy (455) hehw coupe była inna gama kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszzG Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 a ja mam kolor 603-hologram... niezly jest bo mieni sie od zielonego przez szary do fioletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vir00z Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 603-hologram... niezly jest bo mieni sie tak, bardzo ladny ten kolor, ostatnio malowalem auto o wlasnie takiej barwie jest zrobiony na bazie zielonej perelki stosowali go od phII, oryginalnie w phI nigdy go nie widzialem, choc przemalowac auto mozna ;D bo efekt tego koloru jest pikny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 a ja mam kolor 603-hologram... To ładny masz kolor Mój się tu nazywa "Czerwona Perła (783)" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi