gacek_fm Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Ja jestem z wiochy za Wałbrzychem, więc gdzie będę miał najbliższy klub renault?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Chyba najblizej bedziesz miec do wroclawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 gacek_fm - zerknij tu Ty jesteś z Wrocka może wiesz coś więcej na ten temat. Z okolic ;-) Kiedyś próbowałem nawiązać z nimi kontakt i tak jakoś mnie olano - tak jak widzę i aktualizację strony. Chciałem się nawet wybrać na zjazdy jak jeszcze były aktualne daty ale nie było mi dane - nie będę pisał dlaczego, nazwę to poprostu sytuacje życiowe. Jednak z tej strony dowiedziałem się o sklepach i jeszcze takich tam Może tobie się uda, a może będziesz w którąś sobotę blisko parkinku o podanej godz. to ich spotkasz ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Dalsza cześć, dotycząca spraw związanych z naklejką - wydzielona do tematu "Naklejka Forum Megane" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi