przemas Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Tarcze sa wentylowane czy nie wentylowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 są wentylowane, średnica chyba 238 albo 259mm (1.9 td na pewno ma te drugie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Według katalogu Mikody powinny być niewentylowane 238mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 niewentylowane 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silvercar Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 http://www.brembo.com/CatalogoBrembo/Templ...T=NoModifyGuest kolega sobie dopasuje, ale wygląda na to że niewentylowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 to ja się chyba nie znam :-P muszę to sprawdzić bo aż nie wierzę, ale może tak być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 ja w swoim mam niewentylowane, wentylowane były montowane razem z ABS i w późniejszych rocznikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silvercar Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 ze stronki wynika że w silnikach TD wentylowane a w zwykłych D były niewentylowane bez względu na rocznik 11.95->02.99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 daj linka do tej stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 jedni mowia ze wentylowane drudzy ze nie Nie mam czasu zeby odkecic kolo i zobaczyc jakie faktycznie sa. Na gratce pl w danych technicznych podaja ze megane 1,9 d 96r sa wentylowane. Sam juz nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 przemas, nie musisz zdejmować koła, aby sprawdzić czy są wentylowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 po co koło zdejmować, skręć na maxa koła i wsadź rękę i namacalny dowód będziesz miał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silvercar Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Ogólnie zaczynam szukać na tej stronce, jest tu dużo odnośników do stron producenta... klepmoto.pl/szuk.php?kat=110"]http://[ciach]klepmoto.pl/szuk.php?kat=110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi