damiencki1 Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Witam zastanawiam sie nad zakupem meganki kombi o francuzach malo wiem wiec licze na pomoc co powiecie o silnikach diesla w reno bo taki wchodzi w rachube.Chodzi mi o to czy wogole jest sens zakupu reno czy zastanowic sie nad czyms innym.Licze na pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks 1234 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Sprawa wałkowana milion razy - choćby 4 posty niżej .... itd. itd. http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=11647 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiencki1 Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Napewno walkowana milion razy reno a wlasciwie francuzy to temat rzeka wy ty piszecie o jakis rocznikach 2007 nie kazdego stac na takie auto nie wiem czy wiesz mnie akyrat intrresuje auto od 98do eweentualnie 2001 chodzi mi o konkretne podpowiedzi a nie czytanie jak ropzpoznac edycje II od III megi pokakich lampach jezdzilem oplem toyota vw jezdze teraz i mam na ten temat jakies zdanie a francuza nir mialem chociaz mi sie podoba i jest wygodny ale juz mnie wkurza sluchanie jakis znajimych daj spokoj awaryjnosc nie z tej ziemi.Czy to naprawde prawda czy po prostu jak sie trafi ???????????????????????????????????? - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woody Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Zajrzyj do działu w którym jest ten wątek i poczytaj inne. Każdy rocznik, model i kolor był omawiany. Zależy od egzemplarza jak trafisz. Niektórzy mają już X autko z Renault. Gdyby były faktycznie takie złe to pewnie każdy by skończył na pierwszym. Sam w rodzinie mam dwie meganki (HB i Cabrio) i nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks 1234 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Auto awaryjne wg mnie jak kazde - mowie oczywiscie o sredniej typu ford, nissan, seat itd. choc pewnie posiadacze tych aut zaraz by pewnie uderzyli w dyskusje i tak moglibysmy sie droczyc do rana. Jak dla mnie temat szeroko poruszony (awaryjnosc, itd) w watku http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=11465...05bbeae1d8662aa Jesli chodzi o rocznik 98-2001 to akurat sobie go najbardziej chwale - auta bym rzekl super niezawodne (mialem 2 megany I z tego okresu z 98r. i 2002) - tzn. brak przeladowania elektronika co ma miejsce w autach wszystkich mniej wiecej po 2002r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokrates Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Jestem uzytkownikiem reno megane II grandtoure 2003r 1,6 benzyna.od 3 lat. Do tej pory miałem poloneza,fiata,skode ale meganka jest najlepsza ,super,bezpieczna,wygodna,bezawaryjna,szybka,ładna wszystkim polecam /oczywiscie przed kupnej uzywanej sprawdzić autko z mechanikiem/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi