Grzesiek Lca Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Mówicie,że 80km trochę mało hmm... da się "bezpiecznie" podnieść moc do 90km lub więcej?? I jak ze spalaniem?? Przed końcem roku sprowadziłem na zamówienie scenica 2001r 1.9dci 107km i powiem,że przyśpieszenie miał świetne i na mieście palił 7 litrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Ja nie mówię, że mało ponieważ nie mam porównania. Nie jeździłem wersją 80-konną. Lecz osobiście mogąc kupić taki albo taki silnik szukałbym tego 98. Jeżeli trafiłaby się okazją z 80, to bym ją rozważył, ale naprawdę musiałaby być to okazja i w b. dobrym stanie Mi moja bierze średnio 6.5. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Lca Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 więc dzwoniłem i nie ma książki,i nie wiadomo czy bezkolizyjna "auto wstawił handlarz do komisu" i gościu w ogóle jakiś nie miły ja mu zadaję pytania,a on się rozłączył;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makog Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Jak masz blisko to podjedz i obadaj, co do mocy to juz ci pisalem wystarczy maly wirus i smiga sam mam taka 80 konna zawirusowana, i sprawdzalem z seatem 1,9 tdi 110 KM i nie bylo wielkiej roznicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Lca Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 jutro po 6 rano jadę do Międzyrzecza oglądać tą megankę... Dzisiaj byłem z Jaworze i oglądałem tą z wytarta kierownicą i gałką i niby nie ma się do czego przyczepić oprócz łysych opon:P [ Dodano: 2009-02-28, 14:57 ] Kupiłem megankę Opiszę w innym temacie:) [ Dodano: 2009-02-28, 21:09 ] http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=12119 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angelo76 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Witam. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7749987 Chciałbym się dowiedzieć, co sądzicie o tej sztuce. W szczególności interesuje mnie w jakich wersjach były montowane takie zderzaki i takie listwy. Pozdrawiam z Tarnowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 -słaba jakość zdjęć,ciężko cokolwiek ocenić -ładne wyposażenie -cena jak na 2002r to też ładna -przebie może być realny -nie wiem o co chodzi "z tymi zderzkamia i listwami"...jak dla mnie listwy normalne jak i zderzak w Fazie II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angelo76 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Chodzi mi o listwy na zderzakach i na drzwiach w kolorze nadwozia. Żeby być bardziej ścisłym, listew na zderzakach nie ma w ogóle. Są to przetłoczenia w kształcie listew. I interesuje mnie w jakich wersjach były montowane. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Angelo76, brak znaczka na masce, wstawione nieoryginalne "nerki", pali sie chyba kontrolna "SERV" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 poprzeglądałem GrandToury naszych forumiwczy i kilkanaście na otomoto.Każdy ma listwy...i to przeważnie w innym kolorze niż nadwozie. Może właściciel stylingował auto i zrobił sobie w kolorek-na pewno by trzeba o to zapytać sprzedawcę... sam brak znaczka to półbiedy ale już grill jak kol. zauwyażył :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi