darek175 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Tak jak w temacie przy całym skręcie w lewo słychac stuk i auto sciaga w lewo, po skrecie w prawo stuk i sciąga w prawo, zmieniłem tuleje na wahachu, luzów nie mam , zbierzność ok, opony nowe, wyważone co to może być????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mih00 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 może przekładnia kierownicza przeskakuje, musisz mieć gdzieś luzy skora tak się dzieje. a tuleje w wahaczach wszystkie wymieniłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek175 Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Już wiem co to jest, muszę zmienić łożyska w amorku, teraz się strasznie zacinają, nalałem do nich trochę oleju i rozruszałem i juz nie stuka nic, ale muszę to kupić nowe bo ściąganie przy skrecie w prawo zostało niestety, w lewo jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sils Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Mam ten sam problem (ale może bez ściągania w lewo i w prawo). Stojąc w miejscu, kręcąc kierownicą w lewo i w prawo o około 180 stopni - nagle pojawia się stuk, prawdopodobnie przekładnia ale czy na pewno ? jakieś inne pomysły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudu Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 darek ja tak miałem jak walnięte były łożyska mcpersona. Po wymianie jak ręką odjął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sils Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Przepraszam że odkopuję, ale może eis przyda Winą było w moim przypadku łożysko amortyzatora, po wymianie wszystko jest ok. Przy okazji wymieniłem obudowę. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi