Tomek77 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 11-latek i Misiaczek przyznać muszę, że nieźle mu idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artd16 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Widać że już troche trenuje i ma do tego smykałkę. Ma szczęście że dzisiejsze auta są bardziej przyjazne dla użytkownika niż kiedyś, bo gdyby był to jakiś polonez to kierownicą by nie skręcił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 lata bokiem :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Nonio, umiejętności opanowania w takich warunkach to mu trochę zazdroszczę. Co do możliwości skręcenia kierownicy w Polonezie to uprzejmie donoszę że Poldek na śliskim prowadził się bardzo lekko, Honker 2.5D bez wspomagania także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 no widać że dzieciak ma pojęcie... za parę lat będzie pewnie się ścigał na trasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 ja mu zazdroszczę. W drugiej klasie podstawówki jeszcze rękawa nie ciągnąłem ale w trzeciej już tak problem w tym , że rodzice nie mieli kasy (kto w komunie myślał o rajdach) i tak się skończyła moja przygoda na rajdowaniu. Gdybym wtedy wrzucił na youtube ;-) eeehhhhhh ...... kto wie co by teraz było, a tak bawię się w safeciarza rajdów i tyle. A tu proszę (pewnie) tata na prawym, tor pusty nic tylko się szkolić. Mój syn ma 12lat i w tą zimę zaczęliśmy szkolenie z ręcznym i pierwsze wskazówki dociążania przodu. Scenic jest o tyle dobry na śliskim , że dryftuje przewidywalnie, długo i nie nerwowo. Kłopot w tym , że syn nie ma ciągotek do rajdowania. Jeżeli nie złapie bakcyla to pozostanie mu pewność na śliskim i umiejętność ratowania się oraz rozsądek w prawach fizyki. Eeeehhhhh temu małemu z filmu zazdroszczę :-/ P.S. tak przy okazji tematu mam pytanie na pryszły śliski sezon : jak wyłączyć w Scenicu 1 ph1 ABS aby nie wywaliłbłędem ? wystarczy wyjąć bezpiecznik? Przeszkadza mi to urządzenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr_s Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 tak to jest jak dzieci grają w Need For Speed itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artbrt Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torek Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 e tam nfs, w colina , albo w toce pocinają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi