FujiMario Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Witam!! Stałem się szczęśliwym posiadaczem Meganki z silniczkiem 1.5 dCi z 2004 roku. I mam parę pytań: Jak go odpalać żeby świece żarowe działały, tzn. chodzi mi o to czy kontrolki nie powinny same się zaświecić po włożeniu karty, tak jak jest chyba w lagunie?? Tutaj gdy wkładam kartę to wyświetla się napis po niemiecku sratatata+ Start... Czyli oznacza to żebym nacisnął przycisk i czekał aż sam zapali?? Czy może tak powinno być ze kontrolki np. service i poduszki gasną dopiero po odpaleniu?? I czy można zmienić język komputera chociaż na angielski, bo po niemiecku to nic nie rozumiem... Ps. w Lagunie była taka opcja w servisie, płaciło się chyba 50zł i wgrywali angielski interfejs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Czyli oznacza to żebym nacisnął przycisk i czekał aż sam zapali??tak..tylko nie trzymaj,naciśnijczy można zmienić język komputera chociaż na angielski, bo po niemiecku to nic nie rozumiem... Ps. w Lagunie była taka opcja w servisie, płaciło się chyba 50zł i wgrywali angielski interfejs. tak samo jest w meganie,scenikuCzy może tak powinno być ze kontrolki np. service i poduszki gasną dopiero po odpaleniu??tak powinno być.Przecież w Lagunie jest tak samo,nie wiem w czym problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi