Badass Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 A myślałem, że w tym temacie będzie jakaś konstruktywna dyskusja ;/ Szkoda, że jej nie ma i nie wiadomo w sumie czego się spodziewać po remapie tego silniczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikkulbacki3 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 (edytowane) Witam wszystkich, Zdecydowałem się na Chip mojej Meganki III 2009 r. 1.5 dCi 106 km. Na hamowni wyszło 108,2 KM 234,1 Nm Po Chipie mam 130.5 KM 276,7 Nm Także mały potencjał jest, jak na ten silniczek. Edytowane 5 Grudnia 2019 przez Dominikkulbacki3 dodanie pliku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cibuk Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Dominikkulbacki3 Jestes z Gorzowa Wlkp? Gdzie jest ta firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikkulbacki3 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Tak, jestem z Gorzowa Wlkp. Firma jest na 11 Listopada na terenie Agromy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi