Dyndas5 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Witam. Mam problem taki: mialem stloczke i lewe przednie drzwi mam do wymiany. Moje pytanie jest takie czy moglbym kupic drzwi z megi ale coupe albo z classika?? Czy nie ma takiej mozliwosci? Ewentualnie jezeli mialby ktos zalatwic tanio drzwi na terenie slaska to prosze o kontakt na priv. Pozdrawiam i dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekhip Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Dzrwi od coupe są większe więc nie ma szams żeby podeszły :-? :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyndas5 Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Szkoda :-( a moze z classika podejda?? probowal ktos kiedys?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 szukaj na allegro od razu w kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyndas5 Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 No tak ale niestety niektore ceny na allegro mnie przerazaja...:/ Albo niekiedy za przesylke ladnie zaplace:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekhip Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 To szukaj w swoim rejonie na szrotach, bo nikt Ci na forum tu nic nieporadzi że przesyłka jest droga :-/ :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Ja szukałem w kolorze i za 150zł udało mi się dorwać takie drzwi. Pomyśl jak lepiej wyjdziesz, czy kupić w innym kolorze za 100zł-150zł i zapłacić za lakier i malowanie czy od razu kupić oryginał. Lepiej jest podjechać osobiście i zobaczyć takie drzwi - bo różnie z tymi opisami na allegro bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyndas5 Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 No mnie sie udalo znalesc drzwi w kolorze za 100 zl ale niestety przesylka drugie 100 zl :/ Szukalem w regionie to nie bylo zadnych drzwi. Bylem na gieldach, szrotach i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi