LYNX Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Czy klocki z tego linka będą pasowały do Scenica I 1,9D z 2000r. w nowej budzie? http://moto.allegro.pl/item554585671_klock..._rewelacja.html A może ktoś zna innego dostawce? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Klocki powinny pasować. Mam dokładnie takie same. Sprawdź zaciski przednie. Jeżeli jest napis LUCAS to na pewno będą pasowały. Poza tym temat już był poruszany wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYNX Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Dzieki ale chodzi mi bardzo właśnie o te klocki. Cena jest w miarę niska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 LYNX, skocz do piomotu i na miejscu kupisz za 45zł. A tu z przesyłką Ci więcej wyjdzie. I masz pewność że będzie ok, a jak nie to zatrzymaj paragon to odmienią, ja nie mam z nimi problemów. Polecam tą panią blond co tam obsługuje. Przeważnie pełna profeska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi