djek Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 witam serdecznie mam do was wielka prosbe naprwde mi zalezy bardzo chodzi mi aby ktos z was mogl mi wymierzyc bagnet od automatycznej skrzyni biegow poniewaz mam taka megane i nie mam bagnetu gubie olej a w serwisie jest nie dostepny chodzi mi o te wymiary bardzo prosze o pomoc a dlugos banetu z gumka ktora jest w rurce b odleglosc od pocztku bagnetu do minimum c odglosc miecy stanami minimum a maximum [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specificman 2 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Po numerze VIN twojego auta powinni ci bez problemu odszukać dokumentację każdej części. Podzwoń po innych serwisach. To w dużej mierze zależy od dobrej woli "serwisanta". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djek Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 [Cięcie] servisant to moj dobry znajomy i niestety patrzyl w kilku katalogach dzwonil nie wystepuje jako czesc zamienna Proszę nie cytować postu 1:1 jeśli się odpowiada bezpośrednio pod nim - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwisant Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 witam w tej skrzyni nie ma bagnetu sprawdzasz korkiem przelewowym pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djek Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 z lewej strony za silnikiem blizej podszybia jest bagnet od oleju silnikowego a po prawej stronie silnika od skrzyni wychodzi taka rurka jak by od bagnetu to nie jest od bagnetu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi