4rt Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Witam, Mam pytanie dotyczące silników 1.9 dCi w Megane II. Czy w wersji po lifcie w '06 silniki mają 120 czy 130KM? Wiem, że do tego silnika jest skrzynia 6-biegowa. Z różnych źródeł mam sprzeczne informacje co do mocy. Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 130KM PS. Widzę, że w łódzkim ostro przybywa Megane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armog Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 130 KM - wiem bo mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rt Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi