ggosiaczekk18 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Witam! Czy ktoś wie jaki zamiennik( chodzi mi o silnik) mogę zastosować do silnika k7m a 702? Czy w ogóle jest to możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Marcin Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 zamiennik czego? silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 ggosiaczekk18, to najpopularniejszy silnik wystrzegaj się jedynie K7M 720, 703 można również założyć ale przeróbka układu chłodzenia będzie nieunikniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ggosiaczekk18 Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Nie wiedziałam że najpopularniejszy bo jak szukam na necie to jet ich trochę ale są w takich miejscach Polski że nie opłaca się po nie jechać. A 703 są z większa pojemnością? Bo zastanawiam się nad włożeniem silnika z większą pojemnością niż 1.6. ale wtedy chyba będzie konieczna wymiana komputera tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 703 to silnik identyczny jak 702 z tym że posiada dodatkowe przyłącza do skrzyni automatycznej ale przystosowanie go do twojego auta nie będzie trudne stary silnik powinien posłużyć jako dawca organów większy silnik np 2,0 to i nowy komputer i skrzynia biegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi