kataryniarz Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 http://local.renault.pl/wiosna2009/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 wow,super info. Trzeba zadzwonić czy w Bydgoszczy Serwis tą promocję obsługuje ale najpierw trzeba by zrobić te nawiewy :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolex Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Ale to jest tylko oczyszczanie bez nabijania ? Ciekawe ile komplet by wyniósł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vir00z Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 pfff ale MEGA PROMOCJA hahaha smiech na sali wlasnie rozmawialem z kobiecinka ktora pracuje w Renault na bulwarze w Szczecinie i co mi powiedziala... poprzednia cena ~200zł i w sklad uslugi wchodzilo: -spuszczenie gazu -czyszczenie ukladu (srodki plynne) -nabicie a teraz PROMOCJA 99zł - ultradzwiekowa dezynfekcja ukladu... ponowne nabicie ~250zl ... wiec tu jest chyba tylko promocyjna nazwa podobne zabiegi w marketach sa stosowane, ile razy widzialem produkty w PROMOCYJNYCH cenach drozsze niz zazwyczaj heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Przecież ultradżwiękowo czyszczony jest "zewnętrzny" układ klimatyzacji a nie wewntrzny np sprężarka czy czynnik chłodzący więc odpada "ponowne nabicie". Inna sprawa że ta sama usługa w promocji 4+ u Sepczyńskiego kosztuje 75 zł a bez promocji 110 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 ... wiec tu jest chyba tylko promocyjna nazwa podobne zabiegi w marketach sa stosowane, ile razy widzialem produkty w PROMOCYJNYCH cenach drozsze niz zazwyczaj heheh czyli jak zawsze w tym kraju :-/ najlepszą promocję FORD zrobił: przegląd auta na zime, za 0zł sprawdzili mi wszystko...jak się dowiedziałem co do zrobienia to go sprzedałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolex Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Renault na bulwarze o już nie będę musiał dzwonić ... thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 no panowie czytać dokładnie jeszcze 2 litry płynu gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 za 99zł :| haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi