dawciol Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 wymiana seryjnych amorków na amorki MTS TECHNIK o niebo lepiej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Zamówiony nowiutki, świeżutki przedni zderzaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuveFan Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Dzis meganka przestała bełkotać w języku Zinedine Zidana...i zaczeła spikać in ynglisz fłuentli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armog Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Uruchomiłem przy dużej pomocy DrNO Tempomat ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjq Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Założyłem białe tarcze zegarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Wymieniłem na nowe, błyszczące sruby w kołach i zalałem pod korek, ponad 61L :D LOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torek Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 dziś megi dostała nowy prezent.. który zostanie założony w przyszłym tygodniu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekilla Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 diagnostyka komputerowa :D i wszystko jest ok :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Zamontowałem nowiutki przedni zderzaczek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 A ja wypucowałem tak że wygląda jak nowe, umyłem wszystko, poodkurzałem, umyłem plastiki, wyplakowałem i skórę wypastowałem. a i jeszcze wywoskowałem na gorąco i spłukałem wodą demineralizowaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 No z tą wodą demineralizowaną to przegiąłeś pałę :D Ja z kolei nie u siebie, ale zamontowałem "automatycznie składane lusterka" w Megi usera SYNIOO :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjq Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Wyczyściłem klemy od akumulatora i posmarowałem smarem miedziowym. Ponadto przygotowałem drugie drzwi do wygłuszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 DrNO, na myjce bezdotykowej, jest opcja z wodą demineralizowaną :D pozatym mam takie złamane lusterko i potrzebuje naprawić bawisz się w takie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namati Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 A ja zakupiłam płyn do spryskiwaczy o zapachu jabłuszka :D oraz wentylki srebrne bom zagubiła te pierwotne :D Ale wyglądają ładniej. No i najważniejsze - od dzisiaj megi nocuje na strzeżonym parkingu! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjq Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 W końcu pogoda pozwoliła na przyklejenie klubowej naklejki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi