sergiu83 Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Tomik 1970, znaczy pchałeś?? ja to dzisiaj zmyłem 5 kup ptasich i obiecałem jej że jutro się bierzemy za olej w skrzyni.. aa no i musiałem pogłaskać bo u siostry jakiś j....y sierciuch mi po masce biegał i teraz ma bordo pazury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crash75 Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 a ja swoją umyłem i przegoniłem po autostradzie żeby nie obrosła w tłuszcz... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Klima full servis :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocker999 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 wymiana urwanego wieszaka koncowego tlumika. Niestety dalej stuka :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjq Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Zakupiłem roletę na tylną szybę. Będę montował w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 A ja dzis tylko wyjąłem plecaczek z bagażnika :D . Ale za to wczoraj zakupiłem tarcze hamulcowe Tarcze a jeszcze w czwartek ;-) próbowałem zdemontować zestaw głośnomóiący...bez sukcesu :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 hmm dałem jej dziś dzień wolnego i do pracy wziąłem drugie autko do "odpychania" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namati Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Zakupiłam kierunki białe i dzisiaj będziemy odkurzać, zakładać kierunki i naklejkę. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alien256 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 ja sprzedałem prawy fotel :D , ale na szczęscie to 10 auto w rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Zrobiłem jej małą wycieczke po Polsce, a później próbowałem zamontować kompa, a sprawiłem, że się pali kontrolka od poduch. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crash75 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 ja zmieniłem poduchę silnika i wyczyściłem EGR :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 No to dziś wymieniłem filte LPG :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mih00 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 A ja wymieniłem wahacze i przy okazji olej w skrzyni po wypadła mi półośka i się wylało :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociansan Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 sworznie wachacza, końcówki drążków, zbieżność, mycie no i odkurzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zabrałem się za wymiane tarcz hamulcowych - przód i malowanie zacisków :roll: . Niestety wymiana zakończyła sie klapą :evil: nie dało sie ich odkręcić. Natomiast zaciski wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi