cocker999 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 a ja w końcu zrobiłem cały dolot. Tzn rura na zamówienie i stożek (kupie nowy ale na razie jest stary). Wszystko ladnie skręcone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilus001 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Megi dostała dawkę mocnego oświetlenia w bagażniku ,diody LED po trzy sztuki na strone...teraz napewno w nim wszysto znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Powyciagalem liscie z podszybia,bo lalo mi woda do srodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ardiano Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Wymiana oleju i filtra.... Nowe świecie i kable... Szczęki hamulcowe....cylinderek...tez nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Wymiana podświetlenia zapalniczki założyłem tez przy okazji uszczelki przy dźwigni hamulca ręcznego, które mi powpadały do środka obudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario022 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zaprowadziłem Sceniczka do lakiernika a ten zrobił mi na nim polerkę lakieru na całej jego powierzchni. Zielona ropucha lśni się teraz pięknie w słońcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zasyfilem caly bagaznik zaprawa tynkarska i wylewka betonowa :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Wymyłem, wypachniłem, wyplakowałem i po wszystkim zaczeło padać. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zamontowałem wczoraj wieczorem nowiutkie klocki hamulcowe na przód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stilgar Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Naprawiłem wczoraj silniczki uchylnych tylnych szyb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xluki Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Umyta, wypolerowana twardym woskiem z kolorem, wyczyszczony kokpit i wszystkie plastiki, odkurzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BYK_83 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Wymieniłem tylne lampy i listwę na te po lifcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamoi Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 wmontowalem na tylnia polke glosniki Sony 6''X9'' 280W (60W RMS) + głośniki Sony 13cm 180W (45W RMS) na przod zmostkowane z 13cm glosnikami tylnimi marki Pioneer 150W (35W RMS). gra piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Odkurzylem,wypachnilem caly srodek i bagaznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alize Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 zamontowałem naprawdę ładne kołpaki ( miłośnicy alufelg - proszę sie nie śmiac ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi