pawelp2008 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Wymieniłem 4 mikrostyki i meg da się już zamknąć każdą klamką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Wymiana filtra przeciwpyłkowego (czynność prostsza, niż się spodziewałem) wraz z czyszczeniem pojemnika na ten filtr z nagromadzonych tam liści i innego syfu. Poza tym zafundowałem Renacie porządne mycie i woskowanie, do tego natarłem czernidłem oponki. Na koniec oczywiście gruntowne odkurzanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwwKLEXpl Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Sprzatanie, woskowanie, polerowanie a potem lansowanie, filmowanie i fotografowanie Tutaj kilka dzisiejszych filmików z Meganem w roli głównej http://www.youtube.com/results?search_type...ane+cc&aq=f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaviaseq Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 w swojej nic... :-( ale u znajomego dość dużo. miał problemy z obrotami (gaśnięcie, ekg ;-) , trzymanie obrotów w okolicach 2000 - 5000 ) tak więc zabrałem się za silniczek krokowy (nowy był inny tak więc wymieniłem czop ze starego + osłonkę) i czujnik położenia wału tak mu wyczyściłem że wyglądał jak nówka (sprawdzony miał 234 ohm <---- extra) efekt? niezadowalający :) za nisko obroty... no więc podkręciłem śrubką! efekt? śmiga jak nówka. gdybyście tylko zobaczyli minę mojego znajomego... BEZCENNE!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torek Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 sprzęgło powiedziało papa :-/ :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaviaseq Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 torek, nie zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykubek Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 zmieniłem klameczki na metalizowane zewnętrzne. :)) Jutro jedziemy na rozrząd 240 kkm już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BYK_83 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 wymieniłem klamki wewnętrzne na chrom :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 wstawiłem również klameczki :) zrobiłem przymiarkę lampy po lifcie,jest suuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaviaseq Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 BYK_83 napisał/a: założyłem owiewki uuuu to tylko oszpeci autko jak dla mnie, jak odsuniesz szyby i pada deszczyk ( a chcesz zapalić) to strasznie się leje do środka... wg mnie przydatne! wyglądowo mniej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Chwilowo nie mam Meganki :) ale mojemu Rekordowi założyłem dzisiaj nowe kapciuszki :) teraz wygląda tak: Jak Bóg da to w przyszłym tygodniu kupimy z dziewczyną białą Megankę, ale Rekordzika zostawiam bo śmiga bardzo fajnie, pije mało gazu i ogólnie chcę go ładnie zrobić i trzymać, niech nabiera wartości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BYK_83 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 wymieniłem żarówki oświetlenia schowka , bagażnik i wnętrza na diodowe oraz nakładki pedałów. zaviaseq, w moim przypadku nie przeszkadzają bo w aucie się nie pali, a jeżeli chodzi o wygląd to mi się tam podoba [ Dodano: 2009-06-23, 18:01 ] Założyłem aluski 15" z oponami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Odgrzybianie klimy + nowy filtr kabinowy :) W końcu mam nadzieję, że z klimy nie będzie zajeżdżać grzybami ;d Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Umyłem, odkurzyłem, wyprałem tapicerkę i zaplakowałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
76stitch Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 umyłem szybkę bo jakiś ptak mi piiiiiiiiiiii :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi