andrzej27r Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 zatankowałem,trochę się na nią zezłościłem :evil: jak zaczęla szarpać...ta się obraziła i nie odpaliła..ale już jeżdzi dalej :) odkurzyłem ją w środku,no i zmieniłem wycieraczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieyk Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 kupiłem wycieraczki valeo xtrm :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Ja też zafundowałem Renatce nowe wycieraczki, też Valeo ale trochę tańsze. :) O Takie Jakoś szkoda mi było kasy na xtrm. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 wstawiłem lampy od ph II,odrazu młodziej autko wygląda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Ja dzisiaj mojej Megi zafundowałem konkretne mycie i sprzątanie, lśni jak nowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Wstawiłem zderzak od RS'a do tego jak furka wróci od lakiernika to czekają na nią konkretne prezenty w postaci świeżutkiego sprzęgła z dociskiem i kpl. rozrządu :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sibi Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 no ja dziś bliżej zapoznałem się z autkiem i tak na pierwszy ogień poszedł licznik i jego podświetlenie efekt wymiana 7 żarówek :-P dalej nowe radyjko i kontrola oświetlenia (braki uzupełnione) no to by było na tyle w dalszym etapie będzie tzw "pakiet startowy"czyli świeżutki olej z filterkiem, filterki i rozrząd :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 A ja dziś auto wtaszczyłem na lawetę i pojechało sobie do warsztatu :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 nic, dosłownie nic. cała 100-lica zalana burzom i deszczem tesz. :-( :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 sergiu83, to tesz sie popisałeś. :-/ dzień bez zrobienia czegoś dla renufki jest dniem straconym :roll: Ja dzisiaj swoją umyłem i odkurzyłem i założyłem nową wycieraczkę na tylną szybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Wymieniłem klemę minusową, bo ostatnio po przekręceniu zapłonu prunda zbrakło :) Się rozpękła stara :) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Umyłem , wy odkurzałem , nawoskowałem i teraz sobie stoi na słoneczku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinpoz Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 dziś odkurzyłem autko i zamontowałem stożek - zobaczymy jak będzie sie zbierało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sibi Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 a ja się wk...(cenzura) na filtr powietrza nie wiem co za idiota opracował obudowę zamykaną na wkręty i to torex beznadzieja jednej za chiny nie mogłem odkręcić wymieniłem wszystkie wkręty na śruby m5 z łbem sześciokątnym ale będę szukał ich odpowiedników ale nierdzewnych. No i dokręciłem skrzynię bo są wibracje ale zauważyłem że poduszka poprawej stronie jest walnięta więc i ją mam do wymiany :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deqen Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zamontowałem chodniki gumowe :) ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi