andrzej27r Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 mycie,woskowanie i montaż podłokietnika-podobno dedykowany do M I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsliwa Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 montaz wzmaka i skrzynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veinte Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Wymiana tarcz przod i klockow ham. wszystkich. Tarcze okazaly sie prawie nowe ale denerwowalo mnie, ze przy hamowaniu samochod lekko sie telepal. Teraz spokojnie hamowanie z licznikowych 200 km/h do 100 km/h nie powoduje najmniejszych wibracji. Wymiana filtrow wszytskich i oleju. Koszt w warsztacie (czesci plus robocizna) 1200 zl Moze byc, tym bardziej, ze teraz jakies Leony, i Golfy V, Audi A4, i Focusy moga sie schowac Jak mi sie to podoba, jak ktos zaczyna sie scigac ze mna, albo poganiac. I wtedy sie nie moze zadziwic, ze moja Meganka zostawia go w tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 zakupiłem wycieraczkę tylnej szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deqen Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 odkurzanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zamontowalem czujnik poziomu plynu do spryskiwaczy. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 zalalem V-Power Racing 180 km/h pekło przy 3 osobach i bagażu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 zamontowałem czujniki cofania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal55yh Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 A ja dla odmiany zrobiłem swojej Megi polerkę pastą Farcela G3 oraz przejechałem ją mleczkiem polerskim. Efekt jest olśniewający, karoseria wygląda jak lustro (trochę źle bo widać wszystkie mankamenty lakieru :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Wymieniłem żarówki H7 i tylną wycieraczkę :) Umyty na Carkowy ślub 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazi Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zakupiłem kołpaki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deqen Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 strzeliłem kilka fotek autku i zatankowałem do pełna :-P :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 A ja dzisiaj wyczyściłem w środku ukochaną Meguleczkę. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekok Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 w poniedziałek postawiłem renate do lakiernika na zaprawki żeby tak rdzy nie było widać i dziś odebrałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 dziś zakupiłem nowe alu 16 '' by się ładniej Renatka prezentowała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi