adi90 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 hmm nowe radjo JVC i glosniki pioneera z przodu 8-) i renatka sie wykąpała ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek74 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 dzisiaj wymieniłem u kolegi na warsztacie : - olej BP Visco 5000 5W30 - filtr oleju - filtr paliwa - filtr kabinowy - filtr powietrza poszło 280 zł , chyba dobry interes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Wytrzepałem dywaniki gumowe.. Duuuużo piachu :-? Zamontowałem nowe wycieraczki - płaskie.. Co by lepiej zbierały.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Migrena jest pięknie wysprzątana i wyczyszczona choć tylko w środku ;-) . Zabezpieczono też uszczelaczki przed mrozami ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Ledji wymyta, wypastowana, wypachniona... Uszczelki zabezpieczone przed przymarznięciem do drzwi .. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykubek Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Wstawiłem lampy do tyłu z ph2.;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAPOMAN Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Wymieniłem kompletny rozrząd + wszystkie paski osprzętu....ufff ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Zrobiłem przegląd rejestracyjny. Niestety chyba mała interwencja będzie konieczna, bo diagnosta stwierdził wycieki z turbo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deqen Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Poducha wymieniona, Scenic i właściciel śpią i odpoczywają po ciężkim dniu ;) <sleep> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 wczoraj oba autka wypucowane ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Umyłem w miarę dokładnie [z zewnątrz tylko...] i usunąłem napis 'megane' z klapy ;) nie, żebym się wstydził modelu, ale z myślą 'może będzie oryginalnie i ładnie'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olech90 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 No może nie dziś to zrobiłem ale w piątek ;) Nowiuśkie czarniuśkie oponki zimowe ;) Dzisiaj natomiast odbiór dowodu rejestracyjnego oraz montaż głosników ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1987 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 A ja zmienilem dzis w moim scenicu olej oraz wszystkie filtry i zapisalem sie na robocizne rozrzadu i poduszki ;);) masakra ile to kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
itra Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 A u mnie obuwie zimowe wreszcie założone ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi90 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 wymienilem klocki i tarcze z przodu;] [ Dodano: 2009-11-03, 22:02 ] a no i wycieraczki przod ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi