pawelp2008 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Wymyta dziś i wysuszona ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blizniak53 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Wlany zimowy płyn do spryskiwaczy i wymienione wycieraczki przedniej szyby. Sprawdzony stan płynu chłodniczego, wytrzymuje do -30 stopni. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Założone dwie kolejne oponki zimowe Dębica Frigo 2, więc już jest komplet ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 umyta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati20ck Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 jade zakupic swojej megi nowe skarpetki na zime:)i przy okazji zakonserwowac podwozie i umyc ja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 odkurzone, umyte, wysuszone, wypsikane igiełka ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 dałem jej V-Power Racing 99+ ;) niech zna me dobre serce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Wymienione koła na zimowe, wymienione filtry kabinowy i powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati20ck Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 wlaśnie zalatwilem mojeje mego kapitalny remont,mialem wypadek ;)((prawy bok do roboty,os przednia no i oczywiscie prog,nie wiem co z rama,jutro zrobie dokladne ogledziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blizniak53 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Renia została dzisiaj umyta, nawoskowana i wypolerowana. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makoomba Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Wymieniłem pompę paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Megi dostała listwe LED - podświetlenie nóg + mycie, pastowanie, odkurzanie.. Teraz jest zadowolona... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1987 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Dziś mojego Sceniora zatankowałem ;);) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 No Renata dostała nowe butki Kleber , nowy płyn chłodniczy, nowy rozrząd z pompą wody oraz pasek wielorowkowy. Na jakiś czas starczy tych nowości, jak znajdę w niej 200 ktore gdzieś Zgubiłem :evil: to jeszcze ja umyję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Wojtek1987 nie tylko Ty ;) ja swojego też zatankowałem. Weszło 50L oleju napędowego czyli 6.4 po mieście i to czasem w dużych korkach :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi