evolution1 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Wymieniłem rolki paska wieloklinowego (70 zł 2 sztuki NSK ) od razu cisza pod maską :) Szczęki LPR 79 zł, pasek wieloklinowy Contitech 49 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 nowa kareta bo jeszcze nie pokazałem, ale nowe tarcze, zaciski na czerwono i gleba -30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Megi robi się coraz bardziej czarna. Po kołach przyszedł czas na kierunkowskazy boczne. Założyłem czarne :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedros Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Zalałem Pampersa pod korek V-Powerem. A niech ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer35 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Dziś co prawda nic nie zrobiłem ale ostatnimi czasy dopieściłem moja limuzynkę :) Nowe: tarcze klocki okładziny z tyłu łożyska z tyłu i płyn. a tak bardzo niedawno nowe 15'' alumki RENAULT i Bridgestone Turanza ER300 185/60/15 Jak się troszkę odkuje to amorki na tył (gazówki) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogol Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 A ja w moim scenicu II zmieniłem dysze spryskiwaczy na mgłowe 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 zakupiłem i wypróbowałem :) 39 zł za wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrulo Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 uszelniłem antenke gumą do klejenia dętek :) teraz nic nie przecieknie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evolution1 Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Dziś autko umyte i dopieszczone diamant brite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravil Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Autko odebrałem po konserwacji podwozia i profili zamkniętych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinb7 Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Autko odebrałem po konserwacji podwozia ravil, ile taka przyjemność kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravil Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Za całości 650 zł. Profile zamknięte 300 zł + podwozie 350zł. Wszystko na preparatach marki: Nouxodol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RACHE Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 autko napojone :) lpg + PB95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldec Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Witam ja(znaczy mechanik) wymieniłem tuleje met-gum w belce tylnej teraz stoi wyżej i nie tłucze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jars Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Wczoraj założone elektryczne szyby z tyłu (jeden z kolegów pisał że to praca na dwie godziny :), nie wiem jak on to tak szybko zrobił), wyczyszczona w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi