Andyq Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Umyta, nawoskowana i założone nowe kołpaki bo stare nadal na komisariacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 nawoskowana i plastiki zrobione czernidłem, stoi w garażu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veinte Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zatankowane do pelna Shell Diesel Saver ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toto Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 zmieniłem antene,pompę paliwa i posprzątałem środek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Nowy silniczek krokowy ;) i filtr powietrza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 no to tak: zaprowadziłem do pana doktora, a pan doktor wymienił bębny tył łącznie z zaciskami, klocki przód, wymienił chłodnice bo ciekła (całe szczęście była jeszcze na gwarancji) no to by było wszystko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kormo7 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Scenic dostał nowe tarcze hamulcowe tylne z łożyskami (i klocki). Trochę pociągneło po kieszeni, ale niech ma ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RACHE Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Przeczyszczony silniczek krokowy + nowy filtr powietrza ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miikolajj Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Wymieniony filtr powietrza i filtr p.pyłkowy kabiny;);) zalany 100zł;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 W końcu ogarnąłem sprawę podłączenia zasilania radyjka CB 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veinte Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zatankowany do pelna Shell Diesel Saver ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravil Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Kontrola stanu podwozia, przytwierdzenie rzepów do gumowych dywaników. Ponieważ zawiało u mnie nudą - przeczyściłem silniczek krokowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaveli Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 umyty + umycie wszystkich szyb zew. + wew. jeszcze trzeba odkurzyć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misha Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Wyczyściłem wtyczki od ABSu przy kołach bo zapalała się kontrolka service + ABS. Po przeczyszczeniu jak ręką odjął. Odgrzybiłem klimę, wymieniłem filtr kabinowy. W planie wymiana mikrostyków w hands-free ale nie wiem czy zdaze dzisiaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Oddałem auto na 2 tygodnie w dobre ręce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi